Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Thursday, May 31, 2012 ★ 7:52 AM │ (0) angels
Lalala. Setelah sekian lama tak update, harini tetiba ada mood nak update blog. Sorry berhabuk sikit ouhh. Nanana, happy school holiday semua, lagy lagy Untuk student school kann. Happy lettew, auuwww. Untunglaa. Haha ketja sekolah banyak tak.. Nazathul banyak gila ouhh, tapi buat bm jea, yang lain rasa malas pulak nak buat. Harhar tapi takpee. Nanty buatla, kate nak berjayaaa. Orang yang rajin sentiasa mencari jalan, orang malas sentiasa cari alasan. *kayy ayat papa rosni guru Sejarah Nazathul. Heee. Okayy nak borak apa nie? Ha, koran g mane cuti? Enjoy lettew, shopping lettew, haha. Untunglaaaaa. Nazathul tak jalan pun, maybe next week baru jalan, tuhh pon balik kl jea. Mood, watlekkk. *kayy tiru ayat apit sekejapp. Ehh tetiba cakap sal apit, haaa sebenarnya niat update blog nak cerita pasal dia nie lahhhh. Lalala, dia sombong sekarangg. Tegur pun tak, hmmm kayy nak sebulan tak bertegur. Kenapa ehh? Nazathul ada buat salah dekat dia tak ehh agak agak? If ada, kay mintak maaf sangat sangat apit. Ekkkk, yolong jangan camny. Yeahh gentle, imy damn! Kau tahu sebab apa? Sebab dlu kau selal walling, IM aku. Lalala, aku rindu semua tuhhh. Ehh kau tau tak, setiap hari aku dengar lagu anak kampung. Sebab lagu tuu ada dalam handphone aku. Bila aku dengar, laaa a mesty ingat kau punya. Seriously! Sedih doee, sumpah rasa gila kehilangan kau. Entahhh taktahu sebab pe bole jadi macam ny.. Sengal je rasa, anyway tolonglaa. Aku rindu kauuuu! Aku nak kau macam dulu, apa yang ak post mesty kau tahuu, then kau komen blik kat gambar akuuu. Aku teringat, masa First first dia col aku.Masa tuhh pagi, baru bangun tidurrr. Nak pergy sch, ya allah malu gilakk. Dia col guna number mak dia kot, tah tak bape ingat dahhh. Anyway aku malu sebab suara aku macam laky, yelah weyyy baru bangon tydo kan. Hahaha, ishhh aku punya cover time tuhh. Bila ingat balik, nak nangis sebab malu pun adooo. Haiihhhhhh, hahaha. Sengal dohhh. Rindu rindu rinduuu. Harap sangat ka col atau text aku. Tah kau simpan lagy ke tak number akuuu :'( lalala. Nyway imissyou boiii :'/ emmmmmmmmmmmmm. Wish you were here Apit Shooters. Rnduu teramat sangatttt. Kbye supermenggg :')

Photobucket
Friday, May 4, 2012 ★ 10:15 AM │ (0) angels
Hye peeps. ouhh lama tak update blog,apa khabar semua?rindu kite tak?mesty tak kan?kayy fine.takpayah nak rindu sangat lahh kan.tak penting.hewheww, kayy nak post ape eh?bak cadangan sikek.taktau nak post pasal apa nie.ohsemm^^jap-II tengah fikir la ny nak post pasal apa.hewwww.kayy korang buat ape?kite tengah dengar lagu Nora-Di Persimpangan DiLema lahh.auww layan ja, best pulak.nape suke lagu ny?lahh,harituu mummy beli disk si Nora ny haaa.tak minat langsung lagu-II dia,maklumlaa baru beli,cakap besar lah sikett.tak best bagai,last last best lahh pulak.ohmyy malu sendiri koi.hahaha.then mummy cakap 'ai,sejak bila pandai nyanyi lagu Nora,dah minat la tuu' kfinee, hanya mampu tersenyum :) Hee,iloveyou mum. kay,PMR ade 143 hari lagy.woahhh, tolak cuti bagai tinggal berapa hari jelah lagy kan.ya allah,takutnya rasaaaa-.- sumpah sekarang tiada masa ouhh.tak cukup masa.hari isnin and jumaat jelahh boleh rehat-rehat sikit.sikit jea,tak banyak.hewheww.sebab selasa rabu khamis,tusyen.bila balik tusyen pukol 5 continue main netbol.heww, malam pulak sometimes tusyen lagy.haih^ penat.tapy takpe,cikgu NCO cakap bersusah susah dahulu bersenang-senang kemudiann.Insyaallah,i Will:) Thanks teacher. sekarang ni,alhamdulilah sejak tusyen math ng geo aku boleh la score math ng geo. sekarang nie seriously,start lemah Sejarah n English pulakk.Ya allah,sumpah dua subjek tuu aku taktau apa pun.aku tak paham langsung apa cikguu ajar.lagy-lagy sejarah nak hafal fakta bagai.hurmmmmmmmmmm bila masa subjek tuu jea,aku mula lah rasa mengantok even kelas tuu pagi.tah taktau kenapa. tuu confius,seriouslyy risau doe:(tapy aku taktay nak tangani macamane.setiap kali aku sentoh buku sejarah tuu,haa mule laa.rasa bosan mula membelenggu diri.ya allah,taktahu lahhh.tolonglah bagi aku petunjok yang benar.aku risau sejarah tak dapat score sejarah tuu.aku tau cikgu hope aku dapat score subject dea.hurmmmmmmmmmmm tuh jela.kbhaii, ;/
-Termenungkan masa depan.Hurmm.gambar lama,kayy burokk ;/

Photobucket
Tuesday, April 17, 2012 ★ 12:32 AM │ (0) angels
Asslamaualaikum.
Kayy lama tak update blog.Busy.Nie baru sudah demam.Harini tak pegi school.Entahla berape lame nie rase malas gile nak pegy sch.Lailailai~ Kayy kali nie nak update pasal muhammad afiq bin baharom yang dudok kat Jengka,Pahang D.M >.< Errmmmmm setiap kali dia post status kadang-2 ase macam dia cakap aku. Bukan terasa or apa-2. Tapi, tahlaa. Apit, apit, apit tak bertepok sebelah tangan lewww~ Apit gune maxis, ite celcom. Selalu col and text but tak reply ponn? Kayyy~ Dahla ikot suke apit laa nak cakap pe. Ite takde hakk nak cakap lebey. But now,ite sayang apit lahhhhh :/ KBHAII

Photobucket Kem motivasi Tingkatan Tiga SMKMJ
Monday, April 2, 2012 ★ 12:22 AM │ (0) angels
Assalamualaikum.hye peeps.ape buad?chat tak?
heurm.sumpah penatnye ya allah.3 hari 2 malam dudok dekat kem tuhh.best parak weyh.even tak cukop tydo tapy memang best lah.abang abang and kakak kakak fasi semuanya baik-baik belaka.and penyayang.ya allah,tak terkate tau tak.firstly mase hari jumaat tuh,memang first-first rasa serabot gila ouhh^^ nak buad ny takb0ley,nak buad tuhh tak b0ley.time ny memang tak kenal lagy fasi-fasi kite0rang.aku dala terpisah dengan membe-membe baik aku.okayy,aku group 5,skali dengan group mira.aku tak group dengan ieyra.ieyra ngan mira bukan orang yang same yaww:)ok, group aku terdiri daripade aku sendiri, myra, fadzlan, zaim, wahidah, dayah, lia, kiara, sakinah, bela, finaz. herm, tuh je kot. entah aku tak bape nak engat. okey yang lain tuh semuanya asli, aku, fadzlan, zaim, finaz,myra je islam. okey mula-2 rasa macam nak taknak je aku dudok group tuh,tapi aku fikir.layan je,bila lagy nak berdikari.lagypon kita semua 1malaysia right?hehe.okey,mase malam hari jumaat tuh,kami semua ade aktiviti burung hantu.pukol 12lebeyh malam gtu ahh.pewhhhhhhhh!main natang tuh memang tak la,menangis teros aku.bapok aa seramnye.ya allah,tuhan je yang tahu feel aku time tu macam apa.macam2 dah aku fikir tahu tak?aku rasa hantu macam nak culik aku je.haihh,seram doe.tapi aku engat ayat fasi aku, jangan takut sayang.syaitan suka takut orang yang lemah.okey,aku tabahkan hati aku untuk tak takot.hhahahah.mate sembap, nangis nangis, nak pulakmate kene ikat.pewh memang tak la, terbaik doe.kiteorang semua kene tido pukol 2 pagi,bangon kul 4.30.k fine kat cny aa baru aku rase betape seksa nya tak tydo tahu tak.mate ya allah.tak soh nak cakap lah,haha.makanan dea pon,em boley tahan la,sedap sedap ah jugak.hehe.sabtu malam pulak,haaa time ny lah.aku ase macam ape jek.malam ny sedey sangat2.dea pasang lagu sdey, then cakap pasal ibubape.pewhh ya allah.yang ny pon same.mate kene ikat.eurmmmmm.memang sedey,ade sorang budak asli ny.lelaki.name dye atong,ok.dye dah takde mak rasanya.dye tak rety nak menulis, tak rety nak mengeja.takd orang nak kawan dengan dea,aku pon x paham nape.sumpah mase aku tengok dea,ya allah sedehnye rase.kesian kat dye,aku takboley tengok orang macam tuh.hati aku rase lain sangat2.orang yang sempurna segalanya,tak penah hargai apa yang dea ada.tapy budak ny?tuhan je tau.aku sayang doe kat budak tu even dye nampak selekeh bagai.takde orang nak kawan dea.dea baik.dea pendiam je.ya allah,engkau berkatilah hidupnya~ermm,ok mase hari last kiteorang main balin2 belon air.main belon.paling takley bla baling belon air,haha.best doe.mase suboh tuhh, kitorang qiamullail.mase qiamullail,aku tydo.haha.bapak aa,orang cakap ngan aku pon aku buat tak dengo jek.maklom aa , terlebey ngantok doe.HAHA~ tapy best laaa kem ni,hari last ny kamy pakai baju kurong.hehe.best doe,ee best aahhhhh! jup na upload gambar ~

































Photobucket
Monday, March 26, 2012 ★ 1:30 AM │ (0) angels

muka baru bangon tydo,bengakk mate.sebab kau!shitt.ahha.abaikan..

hye assalamualaikum.
kayy harini malas cakap banyak,just nak cakap kite dah single.titik.biarlah orang lain nak cakap apa,janjy kite dah single.sebab ape jady gny?sebab tak ade jodoh,jawapan yang paling mudah and tepat.actually tak baik lah aib kan orang nyh kan.yang lepas biar lah lepas,jangan di ungkit and di fikir fikirkan lagy.cerita cinta remaja,biasalah^^ eurm,kayy.actually memang sayang dea,tapy try untuk lupekan dea.melupakan seseorang tak mudah,tapy kalau dah nekad memang senang kan :( sedih memang sedih,tapi perempuan tak guna nangis sebab seorang lelaki,yang belom tentu jadi pendamping hidop dea selamanya kan..insyaallah, sekarang ny fokus pmr dulu.dahla malas berleter pasal dea dah,oke tady kan kite ade bengkel kh n geo,hushh^^ naseb baek bengkel tuh tak menyusahkan n tak buat orang lain mengantok.kalau tak memang tak lah,haha.haha,tapy tady cikgu kh tuh asyik nak berleter jea,haihh bengang jea rase.naseb baek sabar,setiap kali kitowg masok kelas haaa mule arr mulot dea dah start nak pokpet.cikgu,bukan nak kutok cikgu.tapy please ar,kitowg dah besar,kitowg tak minat gak asyik kne bebel jea.macam anak ayam ase.haihh.haha.pasal geo pulak,seminar pasal kerje khusus.yang niey seko lagy,keje khusus sejarah tak ciap agy,dah bagy ag keje khusus.weyh,nak pecah 0tak jadi askar pmr nyh.haaha.k lahh nak kua,papai.tc yaw^^ terima kasih sudi baca..

Photobucket
Sunday, March 25, 2012 ★ 1:31 AM │ (0) angels



hai.
kite tengah wall to wall dengan budak ny.name dye apit shooters.name betol pon taktau la,intro dye taktau langsong.sebab dye tak intro,macamane nak tau kan.haha.btw,dea best,spoting,sengekk lah jugak.haha,okey.dea ny pengelike setia,kaki like lah katakan.abeh semua status,photo,wall post aku dye pegi like like.patot notification aku seratos lebeyh tady.hayya,engat kan ape lah sangat yang ade kat fb aku,banyak sangat noti.upenye keje budak sengek nyh,hehe.btw,terimakasih lahh yek.setiap apa yang anda like,saya akan like balek,baru adil kan?haha.ape lahh,okeyy.gile budak ny.huhu.awk baik,terimakasih.walaupun kawan di muka buku sahaja:)tuh jela gambar dea,takboley upload banyak banyak,nanty dea marah sebab kita curi pic dea,haha.papaii.

Photobucket
Saturday, March 24, 2012 ★ 11:32 PM │ (0) angels
hye peeps.
how your feel today?hayya.banyak story mau mory lahh.23march lepas birthday besties aku.kiteorang baling tepong kat dye kat school.best doe,haha:)eheee.btw , happy birthday lahh sayang.me loveyou gurl.semoga panjang umur n dimurahkan rezeki yaww=.= Jangan nakal nakal ,berpakwe je tahu kau yekk.haha.aku sayang kau,sahabat selamanya kan,insyaallah:) semoga allah dengar doa ituu.ohsenggg :)semalam kite sambot birthda kau kat bando kan,tapi tak best,tak meriah sebab ade pulak budak cari gado.memang tak lah.haihh..aku makan pon tak hadam dalam perot nyh.ehee.ape ape pun,penat kan jalan semalam.sehari wey kat bandar tuh,macam orang gila rasa.sengekk,itu memang kerja kite.jup,nak upload gambar.grrrr,











tuh jea, terimakasih sudi baca..

Photobucket
OLDER POST |
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am nazathul fitri and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just fifTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Thursday, May 31, 2012 ★ 7:52 AM │ (0) angels
Lalala. Setelah sekian lama tak update, harini tetiba ada mood nak update blog. Sorry berhabuk sikit ouhh. Nanana, happy school holiday semua, lagy lagy Untuk student school kann. Happy lettew, auuwww. Untunglaa. Haha ketja sekolah banyak tak.. Nazathul banyak gila ouhh, tapi buat bm jea, yang lain rasa malas pulak nak buat. Harhar tapi takpee. Nanty buatla, kate nak berjayaaa. Orang yang rajin sentiasa mencari jalan, orang malas sentiasa cari alasan. *kayy ayat papa rosni guru Sejarah Nazathul. Heee. Okayy nak borak apa nie? Ha, koran g mane cuti? Enjoy lettew, shopping lettew, haha. Untunglaaaaa. Nazathul tak jalan pun, maybe next week baru jalan, tuhh pon balik kl jea. Mood, watlekkk. *kayy tiru ayat apit sekejapp. Ehh tetiba cakap sal apit, haaa sebenarnya niat update blog nak cerita pasal dia nie lahhhh. Lalala, dia sombong sekarangg. Tegur pun tak, hmmm kayy nak sebulan tak bertegur. Kenapa ehh? Nazathul ada buat salah dekat dia tak ehh agak agak? If ada, kay mintak maaf sangat sangat apit. Ekkkk, yolong jangan camny. Yeahh gentle, imy damn! Kau tahu sebab apa? Sebab dlu kau selal walling, IM aku. Lalala, aku rindu semua tuhhh. Ehh kau tau tak, setiap hari aku dengar lagu anak kampung. Sebab lagu tuu ada dalam handphone aku. Bila aku dengar, laaa a mesty ingat kau punya. Seriously! Sedih doee, sumpah rasa gila kehilangan kau. Entahhh taktahu sebab pe bole jadi macam ny.. Sengal je rasa, anyway tolonglaa. Aku rindu kauuuu! Aku nak kau macam dulu, apa yang ak post mesty kau tahuu, then kau komen blik kat gambar akuuu. Aku teringat, masa First first dia col aku.Masa tuhh pagi, baru bangun tidurrr. Nak pergy sch, ya allah malu gilakk. Dia col guna number mak dia kot, tah tak bape ingat dahhh. Anyway aku malu sebab suara aku macam laky, yelah weyyy baru bangon tydo kan. Hahaha, ishhh aku punya cover time tuhh. Bila ingat balik, nak nangis sebab malu pun adooo. Haiihhhhhh, hahaha. Sengal dohhh. Rindu rindu rinduuu. Harap sangat ka col atau text aku. Tah kau simpan lagy ke tak number akuuu :'( lalala. Nyway imissyou boiii :'/ emmmmmmmmmmmmm. Wish you were here Apit Shooters. Rnduu teramat sangatttt. Kbye supermenggg :')

Photobucket
Friday, May 4, 2012 ★ 10:15 AM │ (0) angels
Hye peeps. ouhh lama tak update blog,apa khabar semua?rindu kite tak?mesty tak kan?kayy fine.takpayah nak rindu sangat lahh kan.tak penting.hewheww, kayy nak post ape eh?bak cadangan sikek.taktau nak post pasal apa nie.ohsemm^^jap-II tengah fikir la ny nak post pasal apa.hewwww.kayy korang buat ape?kite tengah dengar lagu Nora-Di Persimpangan DiLema lahh.auww layan ja, best pulak.nape suke lagu ny?lahh,harituu mummy beli disk si Nora ny haaa.tak minat langsung lagu-II dia,maklumlaa baru beli,cakap besar lah sikett.tak best bagai,last last best lahh pulak.ohmyy malu sendiri koi.hahaha.then mummy cakap 'ai,sejak bila pandai nyanyi lagu Nora,dah minat la tuu' kfinee, hanya mampu tersenyum :) Hee,iloveyou mum. kay,PMR ade 143 hari lagy.woahhh, tolak cuti bagai tinggal berapa hari jelah lagy kan.ya allah,takutnya rasaaaa-.- sumpah sekarang tiada masa ouhh.tak cukup masa.hari isnin and jumaat jelahh boleh rehat-rehat sikit.sikit jea,tak banyak.hewheww.sebab selasa rabu khamis,tusyen.bila balik tusyen pukol 5 continue main netbol.heww, malam pulak sometimes tusyen lagy.haih^ penat.tapy takpe,cikgu NCO cakap bersusah susah dahulu bersenang-senang kemudiann.Insyaallah,i Will:) Thanks teacher. sekarang ni,alhamdulilah sejak tusyen math ng geo aku boleh la score math ng geo. sekarang nie seriously,start lemah Sejarah n English pulakk.Ya allah,sumpah dua subjek tuu aku taktau apa pun.aku tak paham langsung apa cikguu ajar.lagy-lagy sejarah nak hafal fakta bagai.hurmmmmmmmmmm bila masa subjek tuu jea,aku mula lah rasa mengantok even kelas tuu pagi.tah taktau kenapa. tuu confius,seriouslyy risau doe:(tapy aku taktay nak tangani macamane.setiap kali aku sentoh buku sejarah tuu,haa mule laa.rasa bosan mula membelenggu diri.ya allah,taktahu lahhh.tolonglah bagi aku petunjok yang benar.aku risau sejarah tak dapat score sejarah tuu.aku tau cikgu hope aku dapat score subject dea.hurmmmmmmmmmmm tuh jela.kbhaii, ;/
-Termenungkan masa depan.Hurmm.gambar lama,kayy burokk ;/

Photobucket
Tuesday, April 17, 2012 ★ 12:32 AM │ (0) angels
Asslamaualaikum.
Kayy lama tak update blog.Busy.Nie baru sudah demam.Harini tak pegi school.Entahla berape lame nie rase malas gile nak pegy sch.Lailailai~ Kayy kali nie nak update pasal muhammad afiq bin baharom yang dudok kat Jengka,Pahang D.M >.< Errmmmmm setiap kali dia post status kadang-2 ase macam dia cakap aku. Bukan terasa or apa-2. Tapi, tahlaa. Apit, apit, apit tak bertepok sebelah tangan lewww~ Apit gune maxis, ite celcom. Selalu col and text but tak reply ponn? Kayyy~ Dahla ikot suke apit laa nak cakap pe. Ite takde hakk nak cakap lebey. But now,ite sayang apit lahhhhh :/ KBHAII

Photobucket Kem motivasi Tingkatan Tiga SMKMJ
Monday, April 2, 2012 ★ 12:22 AM │ (0) angels
Assalamualaikum.hye peeps.ape buad?chat tak?
heurm.sumpah penatnye ya allah.3 hari 2 malam dudok dekat kem tuhh.best parak weyh.even tak cukop tydo tapy memang best lah.abang abang and kakak kakak fasi semuanya baik-baik belaka.and penyayang.ya allah,tak terkate tau tak.firstly mase hari jumaat tuh,memang first-first rasa serabot gila ouhh^^ nak buad ny takb0ley,nak buad tuhh tak b0ley.time ny memang tak kenal lagy fasi-fasi kite0rang.aku dala terpisah dengan membe-membe baik aku.okayy,aku group 5,skali dengan group mira.aku tak group dengan ieyra.ieyra ngan mira bukan orang yang same yaww:)ok, group aku terdiri daripade aku sendiri, myra, fadzlan, zaim, wahidah, dayah, lia, kiara, sakinah, bela, finaz. herm, tuh je kot. entah aku tak bape nak engat. okey yang lain tuh semuanya asli, aku, fadzlan, zaim, finaz,myra je islam. okey mula-2 rasa macam nak taknak je aku dudok group tuh,tapi aku fikir.layan je,bila lagy nak berdikari.lagypon kita semua 1malaysia right?hehe.okey,mase malam hari jumaat tuh,kami semua ade aktiviti burung hantu.pukol 12lebeyh malam gtu ahh.pewhhhhhhhh!main natang tuh memang tak la,menangis teros aku.bapok aa seramnye.ya allah,tuhan je yang tahu feel aku time tu macam apa.macam2 dah aku fikir tahu tak?aku rasa hantu macam nak culik aku je.haihh,seram doe.tapi aku engat ayat fasi aku, jangan takut sayang.syaitan suka takut orang yang lemah.okey,aku tabahkan hati aku untuk tak takot.hhahahah.mate sembap, nangis nangis, nak pulakmate kene ikat.pewh memang tak la, terbaik doe.kiteorang semua kene tido pukol 2 pagi,bangon kul 4.30.k fine kat cny aa baru aku rase betape seksa nya tak tydo tahu tak.mate ya allah.tak soh nak cakap lah,haha.makanan dea pon,em boley tahan la,sedap sedap ah jugak.hehe.sabtu malam pulak,haaa time ny lah.aku ase macam ape jek.malam ny sedey sangat2.dea pasang lagu sdey, then cakap pasal ibubape.pewhh ya allah.yang ny pon same.mate kene ikat.eurmmmmm.memang sedey,ade sorang budak asli ny.lelaki.name dye atong,ok.dye dah takde mak rasanya.dye tak rety nak menulis, tak rety nak mengeja.takd orang nak kawan dengan dea,aku pon x paham nape.sumpah mase aku tengok dea,ya allah sedehnye rase.kesian kat dye,aku takboley tengok orang macam tuh.hati aku rase lain sangat2.orang yang sempurna segalanya,tak penah hargai apa yang dea ada.tapy budak ny?tuhan je tau.aku sayang doe kat budak tu even dye nampak selekeh bagai.takde orang nak kawan dea.dea baik.dea pendiam je.ya allah,engkau berkatilah hidupnya~ermm,ok mase hari last kiteorang main balin2 belon air.main belon.paling takley bla baling belon air,haha.best doe.mase suboh tuhh, kitorang qiamullail.mase qiamullail,aku tydo.haha.bapak aa,orang cakap ngan aku pon aku buat tak dengo jek.maklom aa , terlebey ngantok doe.HAHA~ tapy best laaa kem ni,hari last ny kamy pakai baju kurong.hehe.best doe,ee best aahhhhh! jup na upload gambar ~

































Photobucket
Monday, March 26, 2012 ★ 1:30 AM │ (0) angels

muka baru bangon tydo,bengakk mate.sebab kau!shitt.ahha.abaikan..

hye assalamualaikum.
kayy harini malas cakap banyak,just nak cakap kite dah single.titik.biarlah orang lain nak cakap apa,janjy kite dah single.sebab ape jady gny?sebab tak ade jodoh,jawapan yang paling mudah and tepat.actually tak baik lah aib kan orang nyh kan.yang lepas biar lah lepas,jangan di ungkit and di fikir fikirkan lagy.cerita cinta remaja,biasalah^^ eurm,kayy.actually memang sayang dea,tapy try untuk lupekan dea.melupakan seseorang tak mudah,tapy kalau dah nekad memang senang kan :( sedih memang sedih,tapi perempuan tak guna nangis sebab seorang lelaki,yang belom tentu jadi pendamping hidop dea selamanya kan..insyaallah, sekarang ny fokus pmr dulu.dahla malas berleter pasal dea dah,oke tady kan kite ade bengkel kh n geo,hushh^^ naseb baek bengkel tuh tak menyusahkan n tak buat orang lain mengantok.kalau tak memang tak lah,haha.haha,tapy tady cikgu kh tuh asyik nak berleter jea,haihh bengang jea rase.naseb baek sabar,setiap kali kitowg masok kelas haaa mule arr mulot dea dah start nak pokpet.cikgu,bukan nak kutok cikgu.tapy please ar,kitowg dah besar,kitowg tak minat gak asyik kne bebel jea.macam anak ayam ase.haihh.haha.pasal geo pulak,seminar pasal kerje khusus.yang niey seko lagy,keje khusus sejarah tak ciap agy,dah bagy ag keje khusus.weyh,nak pecah 0tak jadi askar pmr nyh.haaha.k lahh nak kua,papai.tc yaw^^ terima kasih sudi baca..

Photobucket
Sunday, March 25, 2012 ★ 1:31 AM │ (0) angels



hai.
kite tengah wall to wall dengan budak ny.name dye apit shooters.name betol pon taktau la,intro dye taktau langsong.sebab dye tak intro,macamane nak tau kan.haha.btw,dea best,spoting,sengekk lah jugak.haha,okey.dea ny pengelike setia,kaki like lah katakan.abeh semua status,photo,wall post aku dye pegi like like.patot notification aku seratos lebeyh tady.hayya,engat kan ape lah sangat yang ade kat fb aku,banyak sangat noti.upenye keje budak sengek nyh,hehe.btw,terimakasih lahh yek.setiap apa yang anda like,saya akan like balek,baru adil kan?haha.ape lahh,okeyy.gile budak ny.huhu.awk baik,terimakasih.walaupun kawan di muka buku sahaja:)tuh jela gambar dea,takboley upload banyak banyak,nanty dea marah sebab kita curi pic dea,haha.papaii.

Photobucket
Saturday, March 24, 2012 ★ 11:32 PM │ (0) angels
hye peeps.
how your feel today?hayya.banyak story mau mory lahh.23march lepas birthday besties aku.kiteorang baling tepong kat dye kat school.best doe,haha:)eheee.btw , happy birthday lahh sayang.me loveyou gurl.semoga panjang umur n dimurahkan rezeki yaww=.= Jangan nakal nakal ,berpakwe je tahu kau yekk.haha.aku sayang kau,sahabat selamanya kan,insyaallah:) semoga allah dengar doa ituu.ohsenggg :)semalam kite sambot birthda kau kat bando kan,tapi tak best,tak meriah sebab ade pulak budak cari gado.memang tak lah.haihh..aku makan pon tak hadam dalam perot nyh.ehee.ape ape pun,penat kan jalan semalam.sehari wey kat bandar tuh,macam orang gila rasa.sengekk,itu memang kerja kite.jup,nak upload gambar.grrrr,











tuh jea, terimakasih sudi baca..

Photobucket
OLDER POST |