Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Thursday, May 31, 2012 ★ 7:52 AM │ (0) angels
Lalala. Setelah sekian lama tak update, harini tetiba ada mood nak update blog. Sorry berhabuk sikit ouhh. Nanana, happy school holiday semua, lagy lagy Untuk student school kann. Happy lettew, auuwww. Untunglaa. Haha ketja sekolah banyak tak.. Nazathul banyak gila ouhh, tapi buat bm jea, yang lain rasa malas pulak nak buat. Harhar tapi takpee. Nanty buatla, kate nak berjayaaa. Orang yang rajin sentiasa mencari jalan, orang malas sentiasa cari alasan. *kayy ayat papa rosni guru Sejarah Nazathul. Heee. Okayy nak borak apa nie? Ha, koran g mane cuti? Enjoy lettew, shopping lettew, haha. Untunglaaaaa. Nazathul tak jalan pun, maybe next week baru jalan, tuhh pon balik kl jea. Mood, watlekkk. *kayy tiru ayat apit sekejapp. Ehh tetiba cakap sal apit, haaa sebenarnya niat update blog nak cerita pasal dia nie lahhhh. Lalala, dia sombong sekarangg. Tegur pun tak, hmmm kayy nak sebulan tak bertegur. Kenapa ehh? Nazathul ada buat salah dekat dia tak ehh agak agak? If ada, kay mintak maaf sangat sangat apit. Ekkkk, yolong jangan camny. Yeahh gentle, imy damn! Kau tahu sebab apa? Sebab dlu kau selal walling, IM aku. Lalala, aku rindu semua tuhhh. Ehh kau tau tak, setiap hari aku dengar lagu anak kampung. Sebab lagu tuu ada dalam handphone aku. Bila aku dengar, laaa a mesty ingat kau punya. Seriously! Sedih doee, sumpah rasa gila kehilangan kau. Entahhh taktahu sebab pe bole jadi macam ny.. Sengal je rasa, anyway tolonglaa. Aku rindu kauuuu! Aku nak kau macam dulu, apa yang ak post mesty kau tahuu, then kau komen blik kat gambar akuuu. Aku teringat, masa First first dia col aku.Masa tuhh pagi, baru bangun tidurrr. Nak pergy sch, ya allah malu gilakk. Dia col guna number mak dia kot, tah tak bape ingat dahhh. Anyway aku malu sebab suara aku macam laky, yelah weyyy baru bangon tydo kan. Hahaha, ishhh aku punya cover time tuhh. Bila ingat balik, nak nangis sebab malu pun adooo. Haiihhhhhh, hahaha. Sengal dohhh. Rindu rindu rinduuu. Harap sangat ka col atau text aku. Tah kau simpan lagy ke tak number akuuu :'( lalala. Nyway imissyou boiii :'/ emmmmmmmmmmmmm. Wish you were here Apit Shooters. Rnduu teramat sangatttt. Kbye supermenggg :')

Photobucket
OLDER POST |
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am nazathul fitri and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just fifTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Thursday, May 31, 2012 ★ 7:52 AM │ (0) angels
Lalala. Setelah sekian lama tak update, harini tetiba ada mood nak update blog. Sorry berhabuk sikit ouhh. Nanana, happy school holiday semua, lagy lagy Untuk student school kann. Happy lettew, auuwww. Untunglaa. Haha ketja sekolah banyak tak.. Nazathul banyak gila ouhh, tapi buat bm jea, yang lain rasa malas pulak nak buat. Harhar tapi takpee. Nanty buatla, kate nak berjayaaa. Orang yang rajin sentiasa mencari jalan, orang malas sentiasa cari alasan. *kayy ayat papa rosni guru Sejarah Nazathul. Heee. Okayy nak borak apa nie? Ha, koran g mane cuti? Enjoy lettew, shopping lettew, haha. Untunglaaaaa. Nazathul tak jalan pun, maybe next week baru jalan, tuhh pon balik kl jea. Mood, watlekkk. *kayy tiru ayat apit sekejapp. Ehh tetiba cakap sal apit, haaa sebenarnya niat update blog nak cerita pasal dia nie lahhhh. Lalala, dia sombong sekarangg. Tegur pun tak, hmmm kayy nak sebulan tak bertegur. Kenapa ehh? Nazathul ada buat salah dekat dia tak ehh agak agak? If ada, kay mintak maaf sangat sangat apit. Ekkkk, yolong jangan camny. Yeahh gentle, imy damn! Kau tahu sebab apa? Sebab dlu kau selal walling, IM aku. Lalala, aku rindu semua tuhhh. Ehh kau tau tak, setiap hari aku dengar lagu anak kampung. Sebab lagu tuu ada dalam handphone aku. Bila aku dengar, laaa a mesty ingat kau punya. Seriously! Sedih doee, sumpah rasa gila kehilangan kau. Entahhh taktahu sebab pe bole jadi macam ny.. Sengal je rasa, anyway tolonglaa. Aku rindu kauuuu! Aku nak kau macam dulu, apa yang ak post mesty kau tahuu, then kau komen blik kat gambar akuuu. Aku teringat, masa First first dia col aku.Masa tuhh pagi, baru bangun tidurrr. Nak pergy sch, ya allah malu gilakk. Dia col guna number mak dia kot, tah tak bape ingat dahhh. Anyway aku malu sebab suara aku macam laky, yelah weyyy baru bangon tydo kan. Hahaha, ishhh aku punya cover time tuhh. Bila ingat balik, nak nangis sebab malu pun adooo. Haiihhhhhh, hahaha. Sengal dohhh. Rindu rindu rinduuu. Harap sangat ka col atau text aku. Tah kau simpan lagy ke tak number akuuu :'( lalala. Nyway imissyou boiii :'/ emmmmmmmmmmmmm. Wish you were here Apit Shooters. Rnduu teramat sangatttt. Kbye supermenggg :')

Photobucket
OLDER POST |