Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Kem motivasi Tingkatan Tiga SMKMJ
Monday, April 2, 2012 ★ 12:22 AM │ (0) angels
Assalamualaikum.hye peeps.ape buad?chat tak?
heurm.sumpah penatnye ya allah.3 hari 2 malam dudok dekat kem tuhh.best parak weyh.even tak cukop tydo tapy memang best lah.abang abang and kakak kakak fasi semuanya baik-baik belaka.and penyayang.ya allah,tak terkate tau tak.firstly mase hari jumaat tuh,memang first-first rasa serabot gila ouhh^^ nak buad ny takb0ley,nak buad tuhh tak b0ley.time ny memang tak kenal lagy fasi-fasi kite0rang.aku dala terpisah dengan membe-membe baik aku.okayy,aku group 5,skali dengan group mira.aku tak group dengan ieyra.ieyra ngan mira bukan orang yang same yaww:)ok, group aku terdiri daripade aku sendiri, myra, fadzlan, zaim, wahidah, dayah, lia, kiara, sakinah, bela, finaz. herm, tuh je kot. entah aku tak bape nak engat. okey yang lain tuh semuanya asli, aku, fadzlan, zaim, finaz,myra je islam. okey mula-2 rasa macam nak taknak je aku dudok group tuh,tapi aku fikir.layan je,bila lagy nak berdikari.lagypon kita semua 1malaysia right?hehe.okey,mase malam hari jumaat tuh,kami semua ade aktiviti burung hantu.pukol 12lebeyh malam gtu ahh.pewhhhhhhhh!main natang tuh memang tak la,menangis teros aku.bapok aa seramnye.ya allah,tuhan je yang tahu feel aku time tu macam apa.macam2 dah aku fikir tahu tak?aku rasa hantu macam nak culik aku je.haihh,seram doe.tapi aku engat ayat fasi aku, jangan takut sayang.syaitan suka takut orang yang lemah.okey,aku tabahkan hati aku untuk tak takot.hhahahah.mate sembap, nangis nangis, nak pulakmate kene ikat.pewh memang tak la, terbaik doe.kiteorang semua kene tido pukol 2 pagi,bangon kul 4.30.k fine kat cny aa baru aku rase betape seksa nya tak tydo tahu tak.mate ya allah.tak soh nak cakap lah,haha.makanan dea pon,em boley tahan la,sedap sedap ah jugak.hehe.sabtu malam pulak,haaa time ny lah.aku ase macam ape jek.malam ny sedey sangat2.dea pasang lagu sdey, then cakap pasal ibubape.pewhh ya allah.yang ny pon same.mate kene ikat.eurmmmmm.memang sedey,ade sorang budak asli ny.lelaki.name dye atong,ok.dye dah takde mak rasanya.dye tak rety nak menulis, tak rety nak mengeja.takd orang nak kawan dengan dea,aku pon x paham nape.sumpah mase aku tengok dea,ya allah sedehnye rase.kesian kat dye,aku takboley tengok orang macam tuh.hati aku rase lain sangat2.orang yang sempurna segalanya,tak penah hargai apa yang dea ada.tapy budak ny?tuhan je tau.aku sayang doe kat budak tu even dye nampak selekeh bagai.takde orang nak kawan dea.dea baik.dea pendiam je.ya allah,engkau berkatilah hidupnya~ermm,ok mase hari last kiteorang main balin2 belon air.main belon.paling takley bla baling belon air,haha.best doe.mase suboh tuhh, kitorang qiamullail.mase qiamullail,aku tydo.haha.bapak aa,orang cakap ngan aku pon aku buat tak dengo jek.maklom aa , terlebey ngantok doe.HAHA~ tapy best laaa kem ni,hari last ny kamy pakai baju kurong.hehe.best doe,ee best aahhhhh! jup na upload gambar ~

































Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am nazathul fitri and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just fifTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Kem motivasi Tingkatan Tiga SMKMJ
Monday, April 2, 2012 ★ 12:22 AM │ (0) angels
Assalamualaikum.hye peeps.ape buad?chat tak?
heurm.sumpah penatnye ya allah.3 hari 2 malam dudok dekat kem tuhh.best parak weyh.even tak cukop tydo tapy memang best lah.abang abang and kakak kakak fasi semuanya baik-baik belaka.and penyayang.ya allah,tak terkate tau tak.firstly mase hari jumaat tuh,memang first-first rasa serabot gila ouhh^^ nak buad ny takb0ley,nak buad tuhh tak b0ley.time ny memang tak kenal lagy fasi-fasi kite0rang.aku dala terpisah dengan membe-membe baik aku.okayy,aku group 5,skali dengan group mira.aku tak group dengan ieyra.ieyra ngan mira bukan orang yang same yaww:)ok, group aku terdiri daripade aku sendiri, myra, fadzlan, zaim, wahidah, dayah, lia, kiara, sakinah, bela, finaz. herm, tuh je kot. entah aku tak bape nak engat. okey yang lain tuh semuanya asli, aku, fadzlan, zaim, finaz,myra je islam. okey mula-2 rasa macam nak taknak je aku dudok group tuh,tapi aku fikir.layan je,bila lagy nak berdikari.lagypon kita semua 1malaysia right?hehe.okey,mase malam hari jumaat tuh,kami semua ade aktiviti burung hantu.pukol 12lebeyh malam gtu ahh.pewhhhhhhhh!main natang tuh memang tak la,menangis teros aku.bapok aa seramnye.ya allah,tuhan je yang tahu feel aku time tu macam apa.macam2 dah aku fikir tahu tak?aku rasa hantu macam nak culik aku je.haihh,seram doe.tapi aku engat ayat fasi aku, jangan takut sayang.syaitan suka takut orang yang lemah.okey,aku tabahkan hati aku untuk tak takot.hhahahah.mate sembap, nangis nangis, nak pulakmate kene ikat.pewh memang tak la, terbaik doe.kiteorang semua kene tido pukol 2 pagi,bangon kul 4.30.k fine kat cny aa baru aku rase betape seksa nya tak tydo tahu tak.mate ya allah.tak soh nak cakap lah,haha.makanan dea pon,em boley tahan la,sedap sedap ah jugak.hehe.sabtu malam pulak,haaa time ny lah.aku ase macam ape jek.malam ny sedey sangat2.dea pasang lagu sdey, then cakap pasal ibubape.pewhh ya allah.yang ny pon same.mate kene ikat.eurmmmmm.memang sedey,ade sorang budak asli ny.lelaki.name dye atong,ok.dye dah takde mak rasanya.dye tak rety nak menulis, tak rety nak mengeja.takd orang nak kawan dengan dea,aku pon x paham nape.sumpah mase aku tengok dea,ya allah sedehnye rase.kesian kat dye,aku takboley tengok orang macam tuh.hati aku rase lain sangat2.orang yang sempurna segalanya,tak penah hargai apa yang dea ada.tapy budak ny?tuhan je tau.aku sayang doe kat budak tu even dye nampak selekeh bagai.takde orang nak kawan dea.dea baik.dea pendiam je.ya allah,engkau berkatilah hidupnya~ermm,ok mase hari last kiteorang main balin2 belon air.main belon.paling takley bla baling belon air,haha.best doe.mase suboh tuhh, kitorang qiamullail.mase qiamullail,aku tydo.haha.bapak aa,orang cakap ngan aku pon aku buat tak dengo jek.maklom aa , terlebey ngantok doe.HAHA~ tapy best laaa kem ni,hari last ny kamy pakai baju kurong.hehe.best doe,ee best aahhhhh! jup na upload gambar ~

































Photobucket
OLDER POST | NEWER POST