Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Monday, March 26, 2012 ★ 1:30 AM │ (0) angels

muka baru bangon tydo,bengakk mate.sebab kau!shitt.ahha.abaikan..

hye assalamualaikum.
kayy harini malas cakap banyak,just nak cakap kite dah single.titik.biarlah orang lain nak cakap apa,janjy kite dah single.sebab ape jady gny?sebab tak ade jodoh,jawapan yang paling mudah and tepat.actually tak baik lah aib kan orang nyh kan.yang lepas biar lah lepas,jangan di ungkit and di fikir fikirkan lagy.cerita cinta remaja,biasalah^^ eurm,kayy.actually memang sayang dea,tapy try untuk lupekan dea.melupakan seseorang tak mudah,tapy kalau dah nekad memang senang kan :( sedih memang sedih,tapi perempuan tak guna nangis sebab seorang lelaki,yang belom tentu jadi pendamping hidop dea selamanya kan..insyaallah, sekarang ny fokus pmr dulu.dahla malas berleter pasal dea dah,oke tady kan kite ade bengkel kh n geo,hushh^^ naseb baek bengkel tuh tak menyusahkan n tak buat orang lain mengantok.kalau tak memang tak lah,haha.haha,tapy tady cikgu kh tuh asyik nak berleter jea,haihh bengang jea rase.naseb baek sabar,setiap kali kitowg masok kelas haaa mule arr mulot dea dah start nak pokpet.cikgu,bukan nak kutok cikgu.tapy please ar,kitowg dah besar,kitowg tak minat gak asyik kne bebel jea.macam anak ayam ase.haihh.haha.pasal geo pulak,seminar pasal kerje khusus.yang niey seko lagy,keje khusus sejarah tak ciap agy,dah bagy ag keje khusus.weyh,nak pecah 0tak jadi askar pmr nyh.haaha.k lahh nak kua,papai.tc yaw^^ terima kasih sudi baca..

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am nazathul fitri and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just fifTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Monday, March 26, 2012 ★ 1:30 AM │ (0) angels

muka baru bangon tydo,bengakk mate.sebab kau!shitt.ahha.abaikan..

hye assalamualaikum.
kayy harini malas cakap banyak,just nak cakap kite dah single.titik.biarlah orang lain nak cakap apa,janjy kite dah single.sebab ape jady gny?sebab tak ade jodoh,jawapan yang paling mudah and tepat.actually tak baik lah aib kan orang nyh kan.yang lepas biar lah lepas,jangan di ungkit and di fikir fikirkan lagy.cerita cinta remaja,biasalah^^ eurm,kayy.actually memang sayang dea,tapy try untuk lupekan dea.melupakan seseorang tak mudah,tapy kalau dah nekad memang senang kan :( sedih memang sedih,tapi perempuan tak guna nangis sebab seorang lelaki,yang belom tentu jadi pendamping hidop dea selamanya kan..insyaallah, sekarang ny fokus pmr dulu.dahla malas berleter pasal dea dah,oke tady kan kite ade bengkel kh n geo,hushh^^ naseb baek bengkel tuh tak menyusahkan n tak buat orang lain mengantok.kalau tak memang tak lah,haha.haha,tapy tady cikgu kh tuh asyik nak berleter jea,haihh bengang jea rase.naseb baek sabar,setiap kali kitowg masok kelas haaa mule arr mulot dea dah start nak pokpet.cikgu,bukan nak kutok cikgu.tapy please ar,kitowg dah besar,kitowg tak minat gak asyik kne bebel jea.macam anak ayam ase.haihh.haha.pasal geo pulak,seminar pasal kerje khusus.yang niey seko lagy,keje khusus sejarah tak ciap agy,dah bagy ag keje khusus.weyh,nak pecah 0tak jadi askar pmr nyh.haaha.k lahh nak kua,papai.tc yaw^^ terima kasih sudi baca..

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST