Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Friday, May 4, 2012 ★ 10:15 AM │ (0) angels
Hye peeps. ouhh lama tak update blog,apa khabar semua?rindu kite tak?mesty tak kan?kayy fine.takpayah nak rindu sangat lahh kan.tak penting.hewheww, kayy nak post ape eh?bak cadangan sikek.taktau nak post pasal apa nie.ohsemm^^jap-II tengah fikir la ny nak post pasal apa.hewwww.kayy korang buat ape?kite tengah dengar lagu Nora-Di Persimpangan DiLema lahh.auww layan ja, best pulak.nape suke lagu ny?lahh,harituu mummy beli disk si Nora ny haaa.tak minat langsung lagu-II dia,maklumlaa baru beli,cakap besar lah sikett.tak best bagai,last last best lahh pulak.ohmyy malu sendiri koi.hahaha.then mummy cakap 'ai,sejak bila pandai nyanyi lagu Nora,dah minat la tuu' kfinee, hanya mampu tersenyum :) Hee,iloveyou mum. kay,PMR ade 143 hari lagy.woahhh, tolak cuti bagai tinggal berapa hari jelah lagy kan.ya allah,takutnya rasaaaa-.- sumpah sekarang tiada masa ouhh.tak cukup masa.hari isnin and jumaat jelahh boleh rehat-rehat sikit.sikit jea,tak banyak.hewheww.sebab selasa rabu khamis,tusyen.bila balik tusyen pukol 5 continue main netbol.heww, malam pulak sometimes tusyen lagy.haih^ penat.tapy takpe,cikgu NCO cakap bersusah susah dahulu bersenang-senang kemudiann.Insyaallah,i Will:) Thanks teacher. sekarang ni,alhamdulilah sejak tusyen math ng geo aku boleh la score math ng geo. sekarang nie seriously,start lemah Sejarah n English pulakk.Ya allah,sumpah dua subjek tuu aku taktau apa pun.aku tak paham langsung apa cikguu ajar.lagy-lagy sejarah nak hafal fakta bagai.hurmmmmmmmmmm bila masa subjek tuu jea,aku mula lah rasa mengantok even kelas tuu pagi.tah taktau kenapa. tuu confius,seriouslyy risau doe:(tapy aku taktay nak tangani macamane.setiap kali aku sentoh buku sejarah tuu,haa mule laa.rasa bosan mula membelenggu diri.ya allah,taktahu lahhh.tolonglah bagi aku petunjok yang benar.aku risau sejarah tak dapat score sejarah tuu.aku tau cikgu hope aku dapat score subject dea.hurmmmmmmmmmmm tuh jela.kbhaii, ;/
-Termenungkan masa depan.Hurmm.gambar lama,kayy burokk ;/

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am nazathul fitri and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just fifTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Friday, May 4, 2012 ★ 10:15 AM │ (0) angels
Hye peeps. ouhh lama tak update blog,apa khabar semua?rindu kite tak?mesty tak kan?kayy fine.takpayah nak rindu sangat lahh kan.tak penting.hewheww, kayy nak post ape eh?bak cadangan sikek.taktau nak post pasal apa nie.ohsemm^^jap-II tengah fikir la ny nak post pasal apa.hewwww.kayy korang buat ape?kite tengah dengar lagu Nora-Di Persimpangan DiLema lahh.auww layan ja, best pulak.nape suke lagu ny?lahh,harituu mummy beli disk si Nora ny haaa.tak minat langsung lagu-II dia,maklumlaa baru beli,cakap besar lah sikett.tak best bagai,last last best lahh pulak.ohmyy malu sendiri koi.hahaha.then mummy cakap 'ai,sejak bila pandai nyanyi lagu Nora,dah minat la tuu' kfinee, hanya mampu tersenyum :) Hee,iloveyou mum. kay,PMR ade 143 hari lagy.woahhh, tolak cuti bagai tinggal berapa hari jelah lagy kan.ya allah,takutnya rasaaaa-.- sumpah sekarang tiada masa ouhh.tak cukup masa.hari isnin and jumaat jelahh boleh rehat-rehat sikit.sikit jea,tak banyak.hewheww.sebab selasa rabu khamis,tusyen.bila balik tusyen pukol 5 continue main netbol.heww, malam pulak sometimes tusyen lagy.haih^ penat.tapy takpe,cikgu NCO cakap bersusah susah dahulu bersenang-senang kemudiann.Insyaallah,i Will:) Thanks teacher. sekarang ni,alhamdulilah sejak tusyen math ng geo aku boleh la score math ng geo. sekarang nie seriously,start lemah Sejarah n English pulakk.Ya allah,sumpah dua subjek tuu aku taktau apa pun.aku tak paham langsung apa cikguu ajar.lagy-lagy sejarah nak hafal fakta bagai.hurmmmmmmmmmm bila masa subjek tuu jea,aku mula lah rasa mengantok even kelas tuu pagi.tah taktau kenapa. tuu confius,seriouslyy risau doe:(tapy aku taktay nak tangani macamane.setiap kali aku sentoh buku sejarah tuu,haa mule laa.rasa bosan mula membelenggu diri.ya allah,taktahu lahhh.tolonglah bagi aku petunjok yang benar.aku risau sejarah tak dapat score sejarah tuu.aku tau cikgu hope aku dapat score subject dea.hurmmmmmmmmmmm tuh jela.kbhaii, ;/
-Termenungkan masa depan.Hurmm.gambar lama,kayy burokk ;/

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST